Üniversitemiz Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Toplantı Gerçekleştirildi

02 Şubat 2024 Cuma

Üniversitemiz Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlık Toplantısı 2 Şubat 2024 Cuma günü saat 14:00’te Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Özlem FAİZ başkanlığında gerçekleştirildi. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya “Kalite Kültürü Yaygınlaştırma ve Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu”, “Eğitim - Öğretim Alt  Çalışma Grubu”, “Araştırma - Geliştirme ve Projeler Alt  Çalışma Grubu” ile “Toplumsal Katkı ve Sürdürülebilirlik Alt Çalışma Grubu” üyeleri katılım sağladı.
Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Özlem FAİZ tarafından açılış konuşmasının yapılmasının ardından Kalite Koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Onur ÖKSÜZ tarafından Kurum İç Değerlendirme Raporu hazırlama sürecine yönelik bir sunum gerçekleştirildi. Toplantı katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.